Hirdetés

Ezt a képet csak akkor nézd meg, ha láttad már a Mandalorian első részét

|

Ha viszont már túl vagy a pilot epizódon, akkor mindenképp érdemes vetned rá egy pillantást, ugyanis több mint zseniális az új Star Wars sorozat és a Death Stranding kombinációja.

Hirdetés

Engedjük el most egy pillanatig a teljesen nyilvánvalót, hiszen mindenki tisztában van azzal, hogy a Disney+ egyelőre nem elérhető hazánkban, viszont ezzel párhuzamosan az összes Star Wars-rajongó jó eséllyel látta már a The Mandalorian első részét, sőt lehet, már a másodikat is. Mindenesetre, ha ti még nem ismeretiek a pilot epizód végén látott nagy csavart, akkor semmiképp se görgessetek tovább, mivel masszív spoiler következik. 

Hirdetés

Ha viszont maradtatok, akkor bátran vessetek egy pillantást az alábbi grafikára, aminél jobb képet teljesen bizonyos, hogy nem találtok ma a világszőttes egyik rejtett zugában sem. Egy tehetséges művész ugyanis a Death Strendinget (egészen konkrétan a BB babát) keverte össze a The Mandalorian sorozat főszereplőjével, és az első rész végén felbukkanó bébi idegennel, aki történetesen Yoda fajába tartozik. Ez bizony művészet a lehető legmagasabb fokon. A képet BossLogicnak köszönhetjük. 

Nektek mennyire jön be a Kojima játéka és Jon Favreau sorozata összemixelve? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)