Hirdetés

Mangában tér vissza az egyik kedvelt Assassin's Creed karakter

|

Az Assassin's Creed Chronicles: China főhősnője saját szériát kapott.

Hirdetés

Emlékeztek még Shao Junra? Ő volt az oldalnézetes Assassin's Creed spin-off, a Chronicles: China főszereplője. A játékban a kínai asszaszin testvériség megmaradt túlélőjének bosszúhadjáratába keveredtünk, amely a császárságot idegen hatalmaknak kiszolgáltató templomosok ellen irányult. Bár a cselekmény meglehetősen sablonos volt, Shao Jun mégis sokak tetszését elnyerte, ők pedig most nagyon örülhetnek, ugyanis a karakter visszatér - noha nem videojátékban. 

Hirdetés

Ehelyett hősnőnk megkapja a saját mangáját: ez lesz az Assassin's Creed: Blade of Shao Jun, amelyben a karakter kalandjait követhetjük majd, miután az Assassin's Creed Embers című animációs kisfilmben Ezióhoz látogatott. A modern szálat is tartalmazó sztori 1526-ban játszódik, nagy politikai tisztogatások idejében, amikor is Shao Jun azon ügyködik, hogy legyőzzön egy titokzatos csoportot, az Iron Tigerst, miután megölték a testvériségének tagjait. Íme a borító: 

Az Assassin's Creed: Blade of Shao Jun február 16-án jelenik meg Minoji Kurata (Tenkyuu wa Haruka: Keigetsu Den) alkotásában. Ti kedveltétek Shao Junt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)