Hirdetés

Mansions of Madness - videojátékos adaptációt kap a népszerű társas

|

Mansions of Madness: Mother's Embrace címmel kell majd keresni a videojáték változatot.

Hirdetés

A Fantasy Flight Games bejelentette, hogy a Lovecraft világából merítő Mansions of Madness társashoz hamarosan egy videojátékos adaptáció is érkezik. Nem magát a társasjátékot ültetik át egy az egyben PC-re és mobileszközökre (a második kiadás társalkalmazása egyébként 2016 óta elérhető), ennél sokkal jobb hírekkel szolgálhatunk.

Hirdetés

Kalandjáték formájában költözik ugyanis a napalik asztaláról a számítógépünkre a Mansions of Madness. A játékosnak a rejtélyes Arkham város egy nemesi kúriáját kell alaposan átkutatnia, mivel a villa fontos titkokat rejt. A Mansions of Madness: Mother's Embrace-ben négy karaktert irányíthatunk majd egyszerre, Jenny Barnes, Roland Banks, és Harvey Walters biztosan bekerül majd a játékba. 

A Mother's Embrace valahogy így fest majd, első ránézésre klasszikus kalandjátéknak tűnik:

A Mansions of Madness: Mother's Embrace előreláthatólag 2019 elején érkezik meg PC-re, konzolos kiadásokról egyelőre nem tudunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)