Hirdetés

Már 64 telefonnal tolja a Pokémon GO-zó nagypapa

|

Ha így halad, néhány év múlva létrát kell szerelnie a biciklijére, hogy elérje a felső sorban lévő készülékeket.

Hirdetés

2018-ban azzal került be a hírekbe a tajvani Chen San-yuan, hogy 11 telefont épített biciklijére, és így járta a várost ritka pokémonok után kutatva. 2019-ben az ASUS márkanagykövete lett, akkor még 20 készülékkel, de azóta jelentősen felturbózta a szerkezetet.

Hirdetés

A napokban valaki, aki összefutott vele a városban, készített róla pár képet, amin tisztán látszik, hogy 64 készüléket használ, és van néhány üresen álló hely, amit valószínűleg hamarosan további eszközökkel fog betölteni. Annak ellenére, hogy ilyen komoly felszerelést használ, Chen San-yuan nem harcol vagy raidel, csak gyűjtöget és fejleszt. Mi is valami hasonló hobbit szeretnénk öregkorunkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)