Hirdetés

Már a gamer székek is beszálltak a Horda és a Szövetség harcába

|

A Secretlab kifejezetten a World of Warcraft játékosainak szánja a legújabb gamer székeit.

Hirdetés

Ha nagy bevásárlásra készülsz a World of Warcraft: Shadowlands megjelenése előtt, akkor lehet, hogy érdemes lenne egy kényelmes széket is beszerezni. Ezt gondolja legalábbis a Secretlab, akik összeraktak két új gamer ülést a 2020-as dizájnjaikra alapozva. Mind a Horde, mind az Alliance variánsok egész napos használatra lettek tervezve, így rendesen ki vannak párnázva mind az alsó, mind a hátsó tájékon.

Hirdetés

A székeket a két frakció jellegzetes színei és emblémái díszítik, de ezeken felül más különbség nincs köztük. Még árazásban is megegyeznek, így Azeroth mindkét csoportjának bajnokai 449 eurót lesznek kénytelenek leszurkolni a kasszánál - sajnos az aukciós házban nem lesznek kaphatók ennél olcsóbban.

A 449 eurós verzió egyébként a kisebbik, Omega változat. A nagyobbik, Titan nevű testévre 489 eurós áron vásárolható meg. A székek valamikor 2020. december 17. előtt fognak forgalomba kerülni, de a Secretlab szerint lehet, hogy az előrendelők korábban megkapják majd. A vásárlási igényeteket a termékvonal hivatalos aloldalán tudjátok leadni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)