Hirdetés

Már a Gravity Rushból is filmet akar csinálni a Sony

|

Emlékeztek még arra a végtelenül kreatív PlayStation exkluzív címre, ami levette a lábáról a kritikusok hordáit? Ha nem, akkor se bánkódj: senkit nem érdekelt a játék.

Hirdetés

A Gravity Rush egy indokolatlanul elfeledett gyöngyszeme a 2010-es évek elejének, és nem véletlenül: a sorozat a PS Vitán kezdte a karrierjét, így súlyos hátrányból indult. Ez leginkább azért szomorú, mert maga a játék nagyon ötletes és szórakoztató volt, de csak kevesek fizettek be az első vagy második részére.

Ennek ellenére a Sony most úgy döntött, hogy ebből is filmet akar csinálni, mert miért is ne rakhatnának még egy nevet a folyamatosan növekvő adaptációs listára.

Hirdetés

A projektről egyelőre relatív keveset tudunk, de legalább a rendező már megvan. A filmért Anna Mastro fog felelni, aki a Másodszülött Királyi Sarjak Titkos Társasága című Disney+ szériáért felelt. A forgatókönyvet Emily Jerome (Panopticon) írja.

Ezen a ponton vagy féltucat Sony címből készül már film vagy sorozat. A Sony nagyon szeretne egy Ghosts of Tsushima filmet összehozni, de elvileg jön egy Gran Turismo film, egy Twisted Metal sorozat, és Days Gone adaptáció is. Mindez úgy, hogy egyébként a The Last of Us sorozat már itt van a kanyarban (oké, egy nagyon hosszú kanyarban).

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)