Hirdetés

Már a Robloxban is lesz koncert, nem is akármilyen

|

Lil Nas X meglátogatja a Roblox világát, és hatalmas bulit csap. Lesznek minijátékok, interjúk, és egy új, még sehol nem hallható szám is.

Hirdetés

A világ egyik legnépszerűbb online játéka, a Roblox éppen egy ütős bulira készül. A Fortnite megannyi koncertje után csak idő kérdése volt, hogy más játékokban is megjelenjenek hasonló események. A Roblox fejlesztői ráadásul annyira komolyan veszik a dolgot, hogy még egy motion capture-rel készült avatárt is csináltak Lil Nas X-nek.

A rapper tartani fog három koncertet és egy felvezető műsort. Előbbi helyi idő szerint november 14-én, hajnali 1-kor pörög majd le. Lesz kérdezz-felelek, egy kincsvadászat a játékosokkal és sok más apróság.

Hirdetés

Maguk a koncertek három különböző időpontban kerülnek megrendezésre: az első szintén 14-én, este 10-kor lesz, a második 15-én reggel 7-kor, a harmadik 15-én este 6-kor.

A koncert fő eseménye a Holiday című dal premierje lesz, de Nas több számát is meghallgathatjuk majd. A részvételhez csak regisztrálni kell.

A Roblox ingyenesen játszható iOS-en, Androidon, PC-n és Xbox One-on.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)