Hirdetés

Már bekeretezett képet is vehetsz a Mass Effect-es csajodról, de van egy kis gond

|

A BioWare megpróbálja meghamisítani az emlékeinket: nem erre a Tali Zorah-ra emlékszünk.

Hirdetés

Akár hiszünk abban, hogy pénzért bármit megszerezhetünk, akár nem, a BioWare mostmár lehetőséget ad arra, hogy szerelmet legalább szerezhessünk csupán 10,500 forintért. Körülbelül ennyibe kerül egy bekeretezett kép a Mass Effectből ismert Tali Zorah-ról, a sorozat igazi rajongóinak azonban feltűnhet valami furcsa a képpel kapcsolatban.

A Tali portré, amit a BioWare online üzletében bárki megvehet, már egy frissített kép, ami a Mass Effect 3: Legendary Editionben tűnt fel először.

Hirdetés

Az eredeti egy stock kép enyhén módosított változata volt, melyen végre láthattuk Tali Zorah teljes arcát, amit mindhárom játékon keresztül maszk fedett, még akkor is, ha vele kerültünk romantikus kapcsolatba. Itt egy összehasonlítás a stock fotóról, és a játékon belüli képről.

Ehhez képest az új verzió már egy maszkos nőt ábrázol, aki egy kicsit idegenebbnek is tűnik, mint korábban. Ugyan a frissített portré jobban illik a játékhoz (hiszen az előzőbe semmi erőfeszítést nem tett a BioWare), mégis kicsit átverve érezhetjük magunkat.

Elég furcsán mutat az új kép, nehéz lenne megmagyarázni a vendégeinknek, mit keres egy maszkos földönkívüli hölgy képe az ágyunk mellett.

Ez persze senkit nem szabad, hogy elriasszon, ha nektek Tali Zorah volt szívetek választottja, és az új portréjával is meg tudtok barátkozni, csapjatok le a szuvenírre, jó szórakozást hozzá!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)