Hirdetés

Már Dr Disrespect is a Battlefield 6-ot várja, elege lett a Warzone-ból

|

Egy játék sem uralkodhat örökké, pláne akkor nem, ha napi 5-6 órában, élőben nyomja az ember.

Hirdetés

A kiégés egy valós probléma a játékvilágban, főleg a streamerek körében, akik jelentős órákat pakolnak 1-1 címbe, sokszor akkor is, ha már nem élvezik azt. Ilyenkor sokan attól tartanak, hogy a közönségük nem fogadna be valami újat, így tovább pörgetik unottan a szokásosat.

Ez a félelem nem járja át sejtszinten Dr Disrespectet, de ő is érzi, hogy váltani kell. A legutóbbi Call of Duty: Warzone adásában egyre kevésbé volt lelkes, és az utolsó percekben már arról beszélt, hogy vagy a Warzone-t teszi félre vagy az egész streamelést.

Hirdetés

A rajongók jelezték, hogy közeleg az E3, e ténytől Disrespect szeme is felcsillant. A streamer bevallotta, hogy a Battlefield 6-ot és a Halo Infinite-et várja a legjobban, amivel nincs egyedül. A háborús FPS-ek szerelmesei egy emberként várják az EA bemutatóját, és a legendás sci-fi legenda folytatását is. 

A doki egyébként 4 óra 48 percnél ugrott be az utolsó meccsébe, és utána kezdett beszélni a kiégésről.

Ti melyik játékot várjátok legjobban az E3 potenciális felhozatalából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)