Hirdetés

Már ebook formájában is átélhetjük a Firewatchot

|

Akár a tömegközlekedésen csücsülve is Wyoming erdeiben érezhetjük magunkat.

Hirdetés

Ha szóba kerülnek a narratív játékok, akkor viszonylag gyorsan eljuthatunk az egyik legjobb indie kalandjátékig, a Firewatchig, amely nem csupán a játékosokat bűvölte el, hanem Hollywoodot is, így továbbra is várjuk, hogy a Snoot Entertainment mit fog kihozni az adaptációból. De nem a filmváltozat az egyetlen, ami emlékeztethet minket a Campo Santo zseniális projektjére. 

Hirdetés

A játék kiadója, a Panic nem akármivel szeretné megkönnyíteni az otthon töltött pillanatokat: a Firewatch Audio Tour átiratát kínálja nekünk ingyen. Egy 175 oldalas, fejlesztői kommentárokkal gazdagon megtűzdelt ebookról van szó, amelyet PDF formátumban már bárki beszerezhet. Persze ez azok számára készült, akik már végigjátszották a Firewatchot, és szeretnének valami extrát kapni az élmény után, akiknek viszont még nem volt szerencséjük a játékhoz, azok azzal kezdjék.

Ami pedig a Campo Santót illeti, korábban úgy volt, hogy elkészítik az In the Valley of Gods névre keresztelt belső nézetes kalandjátékukat, ám később a Valve felvásárolta a csapatot, így szüneteltették a fejlesztést és más projektekhez vezényelték át őket

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)