Hirdetés

Már egy valódi tömeg követeli, hogy Henry Cavill térjen vissza, a Vaják sorozat íróit pedig küldjék el inkább kapálni

|

Hatalmas tömeg állt be a Henry Cavill szerződésének meghosszabbítását kicsikarni vágyó petíció mögé.

Hirdetés

Az esetek túlnyomó többségében a különféle internetes petícióknál kevés dolog hagyja jobban hidegen a filmipar döntéshozóit, és több mint valószínű, hogy ez most sem lesz másként. Még így is figyelemfelkeltő azért az, hogy mennyien érezték fontosnak aláírásukkal támogatni azt a kezdeményezést, ami Henry Cavill további szerződtetését szeretné elérni a netflixes Vaják sorozat kapcsán.

Cavill ugyan a széria harmadik szezonja után kiszáll, helyét Liam Hemsworth fogja váltani a negyedik évadban. A Change.org-ra felkerült petícióban ráadásul nem csak azt követelik az aláírók, hogy Cavill maradjon Ríviai Geralt, hanem azt is, hogy a Netflix eressze szélnek a Vaják sorozat teljes írócsapatát. 

Hirdetés

És akkor következzenek a számok: jelen sorok írásának pillanatában a Change.org-os petíciót már több mint 220 ezren írták alá, és egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a 300 ezres határt is túl fogják teljesíteni, percenként érkeznek az új aláírók. 

Ha fogadnunk kéne, akkor a Netflix semmit sem fog reagálni minderre, de láttunk már csodákat azért, szóval ki tudja, lehet, megint átírják a történelmet a rajongók. 

Szerintetek sikerülhet nekik ez a nem kis vállalás?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)