Hirdetés

Már elérhető a Microsoft Flight Simulator Top Gun kiegészítője

|

Egy kicsit mi is Tom Cruise-nak érezhetjük magunkat az Asobo Studio szimulátorában.

Hirdetés

Elképesztő az a részletesség, amit a Microsoft Flight Simulator kínál, akár PC-n, akár konzolon futtatjuk. Úgy adja át a repülés élményét, hogy közben ki sem kell mozdulnunk a szobából, ráadásul a fejlesztők gondoskodnak róla, hogy folyamatosan frissítsék a valós időjárást lekövető globális térképet, így egyre részletgazdagabban fedezhetjük fel a világot.

Egy régóta várt tartalmi csomag jelent most meg a Top Gun: Maverick premierjéhez időzítve, a Microsoft és az Asobo kifejezetten a filmhez kapcsolódó tartalmakkal jelentkezett, amiket ingyen zsákolhatunk be.  

Hirdetés

A DLC legnagyobb menősége, az F/A-18E Super Hornet már hamarabb megjelent a Game of the Year Edition frissítés részeként a film csúszásai miatt, azonban így is érdemes lerántani a csomagot, mivel számos izgalmat tartogat. Magába foglal például három kiképzési küldetést az F/A-18E-hez, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy a pilóták elsajátítsák a különböző manővereket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Emellett a csomag magával hozott három Top Gun: Maverick festést az F/A-18E Super Hornet számára, továbbá öt veszélyes, nagy koncentrációt igénylő kihívást is, amelyek célja, hogy próbára tegyék a pilóták erejét, miközben kanyonokon keresztül és hegyek fölött navigálnak, vagy éppen egy repülőhordozóra szállnak le. 

Az Asobo blogbejegyzése egy "titokzatos, még soha be nem mutatott hiperszonikus repülőgép" hozzáadásával is kecsegtet, amely állítólag képes elérni a Mach 10 sebességet és 150 000 lábnál is magasabbra megy a tengerszint felett, valamint tartozik hozzá egy a sztratoszférába zúgó kísérő küldetés is (a Flight Simulator subreddit szerint az Aurora Darkstar SR-91 lehet a meglepetés). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)