Hirdetés

Már előrendelhető a Death Stranding regénysorozat első kötete

|

A játék történetét feldolgozó könyvpáros első fele hamarosan érkezik.

Hirdetés

A Death Stranding tavalyi megjelenését Japánban két regény követte, melyek részletesen mesélték el a játék cseppet sem egyszerű történetét. Ugyan az angol verziók késtek, de már nem kell sokat várnunk rájuk, mivel az első kötet, a Death Stranding: The Official Novelization - Volume 1 november 3-án végre tényleg érkezik. Az előrendelés lehetősége már él Amazonon.

Hirdetés

A regénypárost Kenji Yano írja, aki íróként dolgozott a játékon, és egyébként nem mellékesen a Metal Gear sorozat könyveiért is ő felelt korábban. Az első kötet 304 oldalas lesz, és bár sok újdonságra ne számítson az, aki végigjátszotta a Death Strandinget, de azért nem árt tudni, hogy itt némiképp más oldalról ismerheti majd meg a történetet. Nem szabad persze elfelejteni, hogy játékok könyvadaptációi általában elég változó minőségűek, de a legrosszabb esetben is újra átélhetjük majd Kojima meséjét, ami remek dolog.

Maga a Death Stranding játék már elérhető PlayStation 4-re és PC-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)