Hirdetés

Már Európában is megvásárolható Ellie gitárjának replikája

|

A The Last of Us Part II rajongók egy kisebb vagyonért beszerezhetik a szuvenírt.

Hirdetés

Sokan csorgatták a nyálukat, mikor tavaly júniusban megvásárolhatóvá vált annak a hangszernek a mása, amin Ellie a The Last of Us Part II-ben játszott, csakhogy több probléma is felütötte a fejét.

Egyrészt igencsak borsos áron adták az ereklyét (nagyjából 700 ezer forintot kóstált), másrészt csak az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban élők rendelhették a szállítási megkötések miatt. Utóbbi probléma most elhárult, az európaiak egy része már elszórhatja a megtakarítását rá. 

Hirdetés

Sőt, nem csak arra, ugyanis Európában kettő The Last of Us Part II által ihletett kiadás is elérhető: az egyik a már említett Ellie-féle különleges Taylor 314ce gitár, a másik pedig egy egyedi Taylor GS Mini, ami fekete-fehér és a karakter tetoválása jelenik meg rajta gyönyörű grafikával.

Joel kezei között hallhatjátok is, ahogy felcsendül a gitár virtuális rokona: 

Egyelőre azok szerezhetik be, akik az Egyesült Királyságban, Ausztriában, Franciaországban, Németországban, Írországban, Olaszországban vagy Spanyolországban élnek, de további országokkal is bővülni fog a lista. Ami az árakat illeti, a Taylor 314ce adóval együtt nagyjából 860 ezer forintot kóstál, a Taylor GS Mini viszont olcsóbb, az "csak" körülbelül 262 ezer forint.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)