Hirdetés

Ez lehet a The Last of Us fejlesztőinek következő játéka

|

Egy bennfentes tudni véli, hogy milyen projekteken dolgozik jelenleg a Naughty Dog.

Hirdetés

Jó dolog most The Last of Us-rajongónak lenni. Pár hónapja jelent meg az első rész remake-je, amely páratlan élmény, akár ismerte már valaki a történetet, akár nem. Ráadásul 2023-at a sorozatváltozattal indíthatjuk majd az HBO Maxon, amiben Pedro Pascal és Bella Ramsey alakítják majd a főszereplőket, Joelt és Ellie-t. Ugyancsak 2023-ban, egészen pontosan március 3-án fog befutni a The Last of Us Part I PC-re, szóval a hype maximumra van járatva a franchise körül. 

Az i-re az tenné fel a pontot, ha a Naughty Dog bejelentené, hogy már készül a The Last of Us Part III, de erre egyelőre nem került sor, bár érkeztek jelentések és találgatások azzal kapcsolatban, hogy a stúdió milyen projekteken dolgozhat jelenleg (például az említett TLoU Part I-ban is volt utalás).

Hirdetés

ViewerAnon egy ismert filmes szivárogtató, aki a múltban már néhány videojátékkal kapcsolatban is előállt tippekkel, most éppen a harmadik The Last of Us részről pletykálkodott kicsit. Forrásai szerint ugyanis Neil Druckmann következő rendezői projektje a The Last of Us Part III lesz, amely jelenleg is fejlesztés alatt áll a Naughty Dognál. Druckmann idén júniusban valóban megerősítette, hogy a következő játékának munkálatai megkezdődtek, de azt nem árulta el, hogy mi a rejtélyes cím - azt pedig még 2021 áprilisában fecsegte ki, hogy a játék történetének vázlata már megvan. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

ViewerAnnon azt is megemlíti, hogy egy új Uncharted-játék is készül egy másik stúdió fejlesztésében (ez lehet az a reboot, amiről pletykáltak a közelmúltban), valamint a The Last of Us multiplayer spin-offfja a Naughty Dog többi projektje előtt fog megjelenni, amik között egy új IP is helyet kaphatott. Mivel csupán pletykáról van szó, így ne vegyétek biztosra a leírtakat, de reménykedni lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)