Hirdetés

Már közel lehet a Ubisoft+ xboxos rajtja

|

Egy beszédes fájl bukkant fel az Xbox operációs rendszerében, amely a Ubisoft+ közelgő érkezésére utalhat.

Hirdetés

Az erről szóló előzetes pletykákat megerősítve a Ubisoft még januárban harangozta be, hogy az Xboxra is elhozza a saját előfizetős játékkatalógusát, az akkor még csak PC-n elérhető Ubisoft+-t, ám azóta is nagy a hallgatás a terjeszkedés körül.

Időközben pedig elrajtolt a Sony megújult PlayStation Plus szolgáltatása is, benne a Ubisoft+ Classics nevű konstrukcióval, amely kezdetben 27 játékot biztosít az előfizetőknek, de a végső cél a félszázas mennyiség elérése. Most viszont az xboxosok is reménykedhetnek, hála egy szemfüles szivárogtatónak.

Hirdetés

Az Alumia_Italia nevű leaker ugyanis az Xbox szoftverében kutakodva rábukkant egy Ubisoft+ logóra, amely arra utal, hogy már elő van készítve a terep a szolgáltatás érkezéséhez. A PC-s Ubisoft+ egyébként havi 14,99 dollárról indul, amiért 100+ címet tolhatnak az előfizetők, beleértve a prémium-kiadásokat is DLC-stől, Season Passestől. További 3 euróért pedig elköteleződhetünk a Multi Access csomag mellett is, benne a Google Stadia felhős hozzáféréssel.

Az eddigi információk alapján viszont a Ubisoft+ az EA Playjel ellentétben nem az Xbox Game Pass Ultimate előfizetés részeként debütál majd az Xboxon, hanem egy különálló szolgáltatásként választhatjuk. A nagy kérdés persze továbbra is az, hogy mikor, de az eldugott embléma alapján talán már nincs messze a bejelentés.

Addig is pedig jobb híján marad a ma még zajló Ubisoft-akció, amelynek keretében akár 60%-os kedvezménnyel húzhatunk be olyan címeket, mint a Far Cry 6 vagy az Assassin's Creed: Valhalla.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)