Hirdetés

Már magyar szinkronnal is megnézheted a Resident Evil: Welcome to Raccoon City előzetesét

|

A kaptár - Raccoon City visszavár szorosabb kapcsolatot ápol a játékokkal, mint Paul W. S. Anderson filmjei.

Hirdetés

Amikor hírét vettük, hogy a Milla Jovovich főszereplésével forgatott, totálisan félreértelmezett adaptációk sorának egyszer és mindenkorra vége, az első, amit éreztünk, a megkönnyebbülés volt, aztán reménykedni kezdtünk, hogy legközelebb - már ha lesz egyáltalán legközelebb - valaki olyan nyúl hozzá a túlélőhorror műfajának meghatározó darabjaihoz, aki mutat is némi tiszteletet feléjük.

Johannes Roberts, a 47 méter mélyen című cápás horror direktora lehetett volna a hősünk, ám minél többet látunk a rebootból, annál kevésbé hisszük azt, hogy ha más nem is, valamiféle bűnös élvezet még kikerekedhet a történetből.

Hirdetés

A filmet már több országban bemutatták, köztük az Egyesült Államokban is, de a jegybevételek összege (30,8 millió dollár) eddig alig haladja meg a produkció meglehetősen alacsony, mindössze 25 milliós költségvetését (ez magyarázat a kínos CGI-ra).

A kaptár - Raccoon City visszavár 2022. január 6-án veszi be a mozikat, és várja azokat a Resident Evil-rajongókat, akiknek nem veszi el a kedvét a legújabb szinkronos előzetes.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)