Hirdetés

Már másodjára bannolta őket a Facebook, pedig csak hardcore Fallout 76 játékosok, nem igazi militánsok

|

Nem is erőlteti tovább a Free States Militia, inkább elhúznak a platformról.

Hirdetés

Tavaly októberben már megtörtént velük, de január 9-én ismét tiltotta a Facebook a nevükkel a Fallout 76 harcias frakciója, a Free States előtt tisztelgő Free States Militia csoportot - pedig egyáltalán nem militáns csoportról, hanem csak lelkes szerepjátékosokról volna szó.

Az FSM azóta sem kapott hivatalos választ a Facebooktól a ban kapcsán, de hiszik, hogy a mostani dolognak köze lehet a múlt heti capitoliumi zavargásokhoz. Vélhetően tehát ennek kapcsán csapott le rájuk az automatizált moderálás. Bárhogy is legyen, a csoport már Twitteren kijelentette, hogy kész, otthagyják a platformot.

Hirdetés

Non_Serviam79 frakcióvezető (vagy szimplán csak Bobby) a PC Gamernek is nyilatkozott: úgy véli, hiába csak a játékkal kapcsolatban posztolnak és hiába hagyták el a csoportnévből is a "Militia" szót, valószínűleg a Facebook is jól ismeri ezt a praktikát és épp ily módon képes a valódi militáns csoportokat is kiszűrni.

Bobby nem kérdőjelezi meg a platform ez irányú döntéseit, de amiatt sem kíván tovább bűnhődni, hogy mások nem hajlandók a tiltólistás szavak mögé látni. Mindenesetre szerinte kommunikáció híján úgysem derül ki, mi az igazság.

A Bethesda nem kommentálta a hírt, a Facebook válasza pedig tehát még várat magára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)