Hirdetés

Már nézhető a Cyberpunk 2077 rajongói filmjének előzetese

|

A Phoenix Program elkészítésében többek között Maul Cosplay is részt vett.

Hirdetés

Imádjuk a rajongói filmeket, hiszen szívvel-lélekkel készítik őket és sok olyan minőségű van, amely akár megállná a helyét a moziban is (elég csak a Darth Vader-projektre vagy a Nathan Fillionnel elkészült Uncharted-kisfilmre gondolni). 

Hirdetés

Ezúttal az őszre tolt Cyberpunk 2077 ihletett meg egy csapatot, a T7 Productions-t, akik Phoenix Program néven hoznak össze egy élőszereplős kisfilmet a CD Projekt RED játékának világába helyezve. Egyelőre nem tudni, hogy a teljes alkotást mikor láthatjuk (a koronavírus-járvány miatt a stáb még nem tudta befejezni a forgatást), de az első kedvcsinálót már megkaptuk belőle, amelyben láthatjuk V-t és Johnny Silverhandet is. A rendező a Jackie Chan kaszkadőrcsapatának tagja, Vi-Dan Tran, a gárdában pedig helyet kapott többek között a Ríviai Geralt cosplayéről elhíresült Ben Bergmann (Maul Cosplay) is, aki ezúttal Keanu Reeves karakterét kelti életre. 

Mi alig várjuk, hogy láthassuk a teljes rajongói filmet. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)