Hirdetés

Már nincs Tomb Raider 2 premierdátum, mi lesz a film sorsa?

|

Határozatlan időre elhalasztották Lara Croft újabb mozis kalandját.

Hirdetés

A 2018-as Tomb Raider film főszereplője, Alicia Vikander még október elején adott helyzetjelentést a folytatással kapcsolatban. Akkor a színésznő elmondta, hogy eredetileg még idén tervezték megkezdeni a forgatást, azonban a koronavírus-járvány miatt ebből végül nem lett semmi, viszont elmondta, hogy továbbra is tárgyalnak róla és reményeik szerint jövőre már belevághatnak. 

A rendezői feladatokat vállaló Ben Wheatley nyilatkozata után már éppen megnyugodtunk, hogy jó kezekben van a második rész, ám most jött a szomorú hír a The Wraptől hogy a pandémia miatt az MGM átrendezte a készülő filmjeinek menetrendjét.

Hirdetés

Ennek következményeként a Tomb Raider folytatást kikerült a premiernaptárból, az Aretha Franklin életére összpontosító Respect pedig 2021. január 15-ről átkerült 2021. augusztus 13-ra - bár ez utóbbi valószínűleg kevesebbeket érint itt. 

Legalább a főszereplő, Alicia Vikander elkötelezett a folytatás iránt és a rendező is megvan Ben Wheatley (Össztűz, A Manderley-ház asszonya) személyében. Ez már félsiker, de egyelőre semmi más konkrétumot nem tudhatunk a film kapcsán. 

Ti szerettétek az első részt? Örülnétek a folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)