Hirdetés

Már szavazhattok a Golden Joystick Awards 2021-es jelöltjeire

|

Közeleg az év vége, így persze minden játékipari médium elkezdi összeszedni az esztendő legjobbjait. A kört a GamesRadar nyitja a Golden Joystick Awards szavazással.

Hirdetés

Hölgyeim, uram, mélyen tisztelt gamerek: kérjük szedjék elő legjobb öltönyeiket, blúzaikat, és joystick mintázatú nyakkendőiket, mert hamarosan kezdődik a díjátadó szezon.

A 2021-es év lassan-lassan véget ér, így kezdődik a visszatekintés ideje. A nevesebb oldalak és csoportok már elkezdték összeírogatni kedvenceiket, és míg sokan egy köztiszteletben álló zsűrire bízzák a szobraikat, addig a Golden Joystick rátok testálja a döntéshozatal terhét.

Hirdetés

A szavazási időszak elkezdődött, így elvándorolhattok a díjátadó aloldalára, és ott kiválaszthatjátok idei kedvenc játékaitokat. Ha a kategóriák jelöltjei között esetleg olyan címeket láttok, melyek nem ismerősek számotokra, akkor nyomjatok rá a hozzá kapcsolódó videóra egy kis segítségért. Szavazni november 5-ig lehet majd.

A mostani díjátadó abból a szempontból mindenképpen különleges lesz, hogy hivatalosan idén ünnepeljük a videojátékok 50. születésnapját. Az első, érmékkel működtetett Computer Space nevű árkád gépet ugyanis 1971 novemberében állították szolgálatba, hivatalosan is beindítva ezzel a játékipart. Ennek örömére idén két extra kategória is szerepel a Golden Joystickon: minden idők legjobb játéka, és minden idők legjobb játékos hardvere.

Az utóbbi két kategóriára csak november 8-tól lehet szavazni, így addig is itt hagyhatjátok jelöltjeiteket a kommentek között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)