Hirdetés

Már szinkronosan nézheted a Super Mario Bros.: A film utolsó előzetesét

|

Nincs már sok hátra a Super Mario Bros.: A film premierig, addig ezzel a trailerrel kell beérni.

Hirdetés

Bejelentésekor sokan még csak legyintettek a Super Mario Bros.: A film hírére, aztán az első kedvcsináló videók láttán sokaknak megjött a kedve az Illumination Entertainment adaptációjához, melyben Chris Pratt kölcsönzi majd hangját Mariónak, Anya Taylor-Joy lesz Peach hercegnő, a gonosz Bowser pedig Jack Black hangján szólal meg. Persze csak az eredeti, angolnyelvű verzióban.

Nálunk Szemenyei János, Mentes Júlia és Gémes Antos felelnek a magyar szinkronért, munkájukba pedig az alább előzetest elindítva is belehallgathattok - megérkezett ugyanis a Super Mario Bros.: A film legújabb, egyben elvileg utolsó magyar szinkronos kedvcsinálója.

Hirdetés

Ki tudja, talán tényleg annyira jó lesz ez az animációs mozi, hogy feledtetni tudja az 1993-as Super Mario Brothers pénzügyi és kritikai bukását. A potenciál mindenképp megvan benne ehhez.

Super Mario Bros.: A film 2023. április 6-án fog megérkezni a magyar mozikba. Ti beültök majd rá?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)