Hirdetés

Már teljesen kész van a Monster Hunter film

|

Ennek ellenére csak jövőre láthatjuk majd Paul W.S. Anderson rendezését.

Hirdetés

A koronavírus-járvány a Milla Jovovich főszereplésével készülő Monster Hunter filmre is hatással volt, hiszen emiatt kellett elcsúsztatni a premiert. Ezután több spekuláció is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy az utómunkálatokkal és a speciális effektekkel kapcsolatos problémák miatt történt a késés, a széria rajongóinak azonban nem kell aggódnia, a rendező elmondása szerint minden készen áll arra, hogy a színésznő egy idegen, bestiákkal teli bolygón landoljon és megpróbáljon túlélni egy profi szörnyvadász segítségével. 

Hirdetés

Paul W.S. Anderson (Kaptár franchise, Alien vs. Predator, Pompeji) a Syfy Wire-nak adott interjújában igyekezett tisztázni a helyzetet és kijelentette, hogy a Monster Hunter film már 100%-ban elkészült, tehát nem rajtuk múlott az eredetileg tervezett szeptemberi megjelenés. Anderson szerint ez lett a kedvenc filmje az összes általa készített közül, meglehetősen egyedi élménynek ígérkezik.

Ez pedig a rendező szavai alapján részben annak köszönhető, hogy lenyűgöző, valódi helyszíneken dolgoztak. Úgy érezte, hogy csakis akkor adhatják át a videojáték csodálatos tájait, ha a Pinewood Studios és a zöld háttér helyett a természetben forgatnak, ezért Afrikában forogtak a kamerák. Megfordultak buja dzsungelekben, a játék Wildspire Waste területére hajazó sivatagokban, olyan lenyűgöző helyszíneken, amelyek közül néhánynál még sosem dolgozott stáb. Ennek köszönhetően az animátorok valódi környezetbe illeszthetik be a lényeket. 

Hogy a végeredmény milyen lesz, azt 2021. április 23-tól deríthetjük majd ki, a jelenlegi tervek szerint ekkor fog debütálni a Monster Hunter film világszerte a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)