Hirdetés

Már Tiktokon is jelen van az Xbox, és ennek csak örülhetünk

|

Csodálatos videóval debütált a platformon a hivatalos Xbox fiók.

Hirdetés

Azt talán senkinek nem kell magyarázni, mennyire megéri jelen lenni a TikTokon, pláne most, hogy a karanténnak köszönhetően óriásira nőtt a felhasználói bázis. Igaz, közben az USA kormánya mindent megtesz, hogy elgáncsolja a kínai székhelyű ByteDance appját, már be is tiltották volna hirtelen, ha nem szól közbe más.

Egyelőre úgy tűnik, még maradhat egy darabig, és az Xbox sem fél, hogy nem érheti el ott az igen jelentős amerikai közönséget. Pár nappal ezelőtt elkészült a hivatalos fiók, és a Twitteren megkezdett kommunikáció szellemében mémek kerültek az első poszt középpontjába.

Hirdetés

Először az Xbox Series S-ről láthatunk egy rövid videót, majd egy iPhone galériája jelenik meg, ami tele van Series S-es és Series X-es mémekkel. Érdemes megnézni:

@xbox

PART 1. What should our first post be? Let us know what you think ##xbox ##gaming ##gamer ##fyp ##foryou

♬ original sound - Xbox

Felkerült még egy videó, annak középpontjában szinte teljes egészében a Series S áll. Iratkozzatok fel, ha regisztráltatok, abból baj nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)