Hirdetés

Már Tiny Tina szerepét is kiosztották a Borderlands film kapcsán

|

Tiny Tina sem maradhat ki a Borderlands filmadaptációból.

Hirdetés

Szépen lassan teljesen össze fog állni a Borderlands mozifilm stábja, legutóbb például azt tudhattuk meg, hogy Jack Black szinkronizálja Claptrapet, a széria ikonikussá vált végtelenül mókás/idegesítő (ezt mindenki döntse el maga) robotját. Most pedig azt árulták el végre nekünk, hogy kinek az alakításában láthatjuk majd a filmben a Tiny Tina nevű karaktert.

Tiny Tina először a Borderlands 2-ben bukkant fel, a Tiny Tina's Assault on Dragon Keep DLC-ben pedig komolyabb szerepet is kapott a fejlesztőktől. Később a Borderlands 3-ban is találkozhattunk vele - itt már nagyjából 20 éves a hölgy.

Hirdetés

A Borderlands filmadaptációban pedig nem más, mint Ariana Greenblatt fogja őt eljátszani. Greenblatt neve leginkább a Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán lehet ismerős, ő alakította ugyanis a Marvel filmjében a fiatal Gamorát. A castinghírt egyébként maga a Gearbox fejese, Randy Pitchford jelentette be a Twitteren:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)