Hirdetés

Már tudjuk, mikor jön a mozikba a Mortal Kombat 2 film

|

A Mortal Kombat adaptáció folytatásának munkálatai jól haladnak, nem kell sokat várnunk.

Hirdetés

A videojáték-adaptációk egyre gyorsabban, profibb alkotásokként kerülnek ki Hollywood álomgyárából. A Fallout és az elmúlt évek projektjei megmutatták, hogy lehet ezt ügyesen is csinálni, és az egyik jobban sikerült filmes megvalósítás 2021-es Mortal Kombat volt.

A fantasy elemekkel megtolt harcművészeti produkció ugyan nem volt annyira lenyűgöző, mint egy Sonic film (legyen ez bármennyire is esetlen összehasonlítás, de talán a játékok hangulatának átvételét vizsgálva talán érthető), de kellemes kétórás szórakozást garantált a széria rajongóinak. A pozitív fogadtatás után egyértelmű volt, hogy érkezik majd a folytatás.

Hirdetés

A munkálatok 2022 óta pörögtek, az idei év elején már a felvételek is befejeződtek. A tempós gyártási folyamatnak köszönhetően a Warner Bros. már egy pontos premierdátumot is tudott ígérni:

a Mortal Kombat 2 pontosan 2025. október 24-én lesz látható az IMAX vetítőtermekben. A magyar premiert még nem tudjuk, de érdemes október utolsó heteire számítani.

A Mortal Kombat 2 rendezéséért újra Simon McQuoid felel, míg a forgatókönyvet a Holdlovag írója, Jeremy Slater rakta össze. A stáblista jelenleg ismert nevei között ott van Karl Urban, Adeline Rudolph, Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, Tadanobu Asano, Mehcad Brooks, Ludi Lin, Damon Herriman, Tati Gabrielle, Martyn Ford, Chin Han, Joe Taslim, és Hiroyuki Sanadat.

Az első filmet bármikor megnézhetitek az HBO Maxen, ha van aktív előfizetésetek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)