Hirdetés

Március végére elvileg új videojátékos eseménnyel készül a Microsoft

|

Könnyen lehet, hogy itt villantják meg, milyen címeket várhatuk a közelebbi és távolabbi jövőben Xbox konzolokra és PC-re.

Hirdetés

Paul Thurrott arról híres (hírhedt?), hogy a Microsofthoz kapcsolódó fontosabb híreket, bejelentéseket szivárogtatja ki, nemrég pedig arról írt Twitteren, hogy március végén, egészen pontosan március 23-án egy újabb microsoftos eseményre számíthatunk, ami a videojátékok jövőjét hivatott bemutatni.

A "What's New for Gaming" fantázianéven illetett show-ről nem sokat tudunk, már csak azért sem, mert hivatalosan még nincs is bejelentve. Mindenesetre ha tényleg március 23-án készül valami olyasmire a Microsoft, mint amit nemrég meglépett a Sony a PlayStation Showcase formájában, akkor hamarosan valószínűleg a hivatalos megerősítés is befut.

Hirdetés

Addig viszont csak találgatni tudunk. Temérdek új stúdióval a zsebében a Microsoftnak bőven lehet miről mesélnie. Azt tudjuk, hogy a 343 Industries gőzerővel dolgozik azon, hogy ősszel megjelenhessen a Halo Infinite, akár ebből a játékból is mutathatnak most valamit. A The Coalition nemrég a Gears Tacticsbe segített be, és még bőven a legutóbbi nagy Gears játékot frissítgetik, új részről talán még korai lenne beszéni. A Compulsion Games viszont például simán bejelenthetné itt az új játékát, ahogy a Double Fine Productions is szolgálhatna egy Psychonauts 2 megjelenési dátummal.

A semmiből összerántott The Initiative ugyebár egy új Perfect Darkon dolgozik, de ebből csak egy teasert láttunk még, most mutathatnának végre többet. Az inXile Entertainment elvileg két új RPG-n is dolgozik, de akár egy Wasteland 3 DLC-t is bedobhatnak a márciusi eseményen. A Mojang Studios valószínűleg nem sok izgalommal szolgálhat, a Minecraft Dungeons új DLC-je csak nemrég jelent meg. A Ninja Theory azonban nagyon jó lenne, ha elkápráztatna bennünket egy Senua's Saga: Hellblade II gameplay anyaggal, vagy mesélne kicsivel többet a Project Maráról.

Az Obsidian Entertainmenttől Avowed infókat várnánk, a Playground Gamestől pedig konkrétumokat az új Fable kapcsán. Az Rare még nagyon az elején jár az Everwild fejlesztésének, ahogy az Undead Labs is elég soká fogja még befejezni a State of Decay 3-at. A World's Edge miatt bizakodóbbak vagyunk, hiszen az Age of Empires IV elvileg már teljesen játszható formát öltött. Végezetül a Turn 10 Studios rukkolhatna még elő a teljesen megújuló Forza Motorsport epizód kapcsán valami ütőssel.

Thurrott egyébként a "What's New for Gaming"-et egy "What's New for Windows" nevezetű esemény követi majd, melynek egyelőre ő sem ismeri a dátumát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)