Hirdetés

Napi büntetés: tökéletes trailerben találkozik a Mario Kart és a Halálos Iramban 8

|

Most, hogy mindkét sorozat a nyolcadik számozott epizódjánál jár, adta magát, hogy egy paródia videó erejéig találkozzon a Mario Kart és a Halálos Iramban világa.

Hirdetés

A héten a mozikba kerülő Halálos iramban 8 lassan tényleg olyan őrült trükkökkel operál, hogy akár el is tudnánk képzelni, hogy a készítőket a Mario kart sorozat is inspirálta. A családi viszály és a robbanó autók hasonlóságai pedig meg is ihlettek egy videós csapatot, hogy egy közös trailerben vegyítsék a két univerzumot.

Warp Zone nem csak elképzelte, hanem le is forgatta, milyen lenne, ha Dom Torettóhoz hasonlóan Mario is az övéi ellen fordulna, és Toad, Luigi, Peach és a többiek megpróbálnák megállítani a sztereotipikus olasz akcentusok koronázatlan királyát. A Halálos Iramban 8 őrült jelenetei pedig kiválóan illettek a Mario Kartban megszokott megszokott felvehető powerupokhoz is, úgyhogy ennél a paródiánál találóbb videót nem is tudom, mikor láttunk.

 

Mit gondoltok, a Halálos Iramban, vagy a Mad Max Nintendós paródiája sikerült jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)