Hirdetés

Mario halála egy bizarr Mercedes reklámban

|

A Mario Kart 8 japán verziójához jön egy Mercedes DLC, köszönhetően a japánban megjelenő új Mercedes modellnek. Ehhez társult egy nagyon furcsa reklám.

Hirdetés

Bár Japánban a nekünk fura reklámok már majdhogynem általánosnak számítanak, azért ennyire epicnek is régen láttuk a vízvezeték szerelőt. Amilyen dicsőséggel kiszáll a vadonatúj Mercedeséből, az egészen csodálatos.

A lenti videó apropója egy új DLC, ami a Maro Kart 8 japán verziójához lesz ingyenesen letölthető. A csomag egy új autót tartalmaz, ami nem meglepő módon pont úgy néz ki, mint a Mercedes új GLA modellje. Ehhez társul az az alig félperces reklámcsoda, ami bemutatja Mario tündöklését és elhalálozását. Mi nem találunk szavakat, de nézzétek meg magatok a csodát.

A Mario Kart 8-ban egy GLA verseny is lesz, de a részleteket valószínűleg a csomag nyári megjelenése után tudjuk majd meg. Az sem lehetetlen, hogy a GLA DLC a világ többi részén is megjelenik majd, de a részletekről még nem nyilatkozott a Nintendo. Mi ezután a reklám után nagyon szeretnénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)