Hirdetés

Napi büntetés: a nap, amikor egy turista bérelt Mario Karttal hajtott a japán rendőrállomásba

|

A balesetet nem vállalta magára egyik Nintendo szereplő sem, így valószínűleg nem Donkey Kong lőtt rakétát a gokartra.

Hirdetés

Mind tudjuk, hogy milyen szórakoztató (vagy épp bosszantó) tud lenni egy-egy kör Mario Kart, de ha kiesünk a pályáról, akkor rövid időn belül visszarak minket a játék, viszont igazi gokartokkal ez egészen máshogy működik.

Egy helyi híroldal számolt be arról, hogy a koreai turista nem tudott bevenni egy kanyart Tokió utcáin (mert miért is ne lehetne ott Super Mario gokarttal jelmezben közlekedni), így először a járdára hajtott fel, majd egyenesen beleszáguldott egy úgynevezett köbanba, ami gyakorlatilag egy kisebb rendőrállomásnak felel meg. Valószínűleg figyelmetlen volt a koreai nő vagy meghibásodott a jármű, ezért történhetett a baleset, kósza banánhéjakról eddig még nem érkezett hír.

Ráadásul a turista a MariCartól bérelte a gokartot és a jelmezt is, ez az a kölcsönző cég, amelyikkel a Nintendo jelenleg is pereskedik szerzői jogok miatt.

A balesetben szerencsére senki nem sérült meg, nagy megkönnyebbülés, ismerünk durvább sztorikat is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)