Hirdetés

Ilyen az, amikor Mario Makerrel kéred meg a barátnőd kezét

|

Egy vérbeli játékos hogyan másképp tehetné fel szíve hölgyének a nagy kérdést, mint egy videojáték segítségével? Ezúttal a Mario Maker segített ebben.

Hirdetés

Mi játékosok annyiféle stílusos módon jelezhetjük szerelmünk felé, hogy készek vagyunk újabb szintre emelni a kapcsolatunkat és összekötni vele az életünket. A lehetőségek tárháza végtelen, gondoljunk csak a Skyrim-féle megoldásra, egy BioShock-rajongó ötletére, a BioWare segítéségével véghezvitt lánykérésre, a saját játék fejlesztésére vagy egy valódi küldetéssor összeállítására

Ilyen funkciót töltött most be a Nintendo addiktív Wii U-s játéka, a Super Mario Maker is, amellyel egy elhivatott gamer, Shane Birkinbine egy saját pályát tervezett annak érdekében, hogy azzal kérje mag barátnője, Pam kezét. A várt hatás természetesen nem maradt el, a nagy eseményt videóra is rögzítette Shane és feltöltötte azt a YouTube-ra. A felvételt azóta rengetegen osztották meg, hiszen egy játékos számára a happy end a legjobb, ez pedig a javából az. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)