Hirdetés

Mennyire lehet béna egy élő Super Mario előadás? Semennyire!

|

Egyáltalán nem volt annyira kínos a Super Nintendo World kapcsán prezentált élő ugrálós Mario színpadi előadás, mint amennyire az ötlet annak hangzott.

Hirdetés

Nem csak egy rövid, cuki és animált videót kaptunk a készülő, már általunk is emlegetett (és erősen vágyott) Super Nintendo World vidámpark kapcsán, de az Universal emberei egy élőszereplős előadást is összeraktak. A főszerepben Mario és gombák voltak.

Egy Marionak öltözött arc ugrált, és helyben futott a mögötte szépen elkúszó háttér előtt, amin egyébként ténylegesen megépített elemek váltották egymást. A Nintendo komolyan vette a feladatát: virtuálisan vetített környezet helyett tényleg összeraktak egy Super Mario pályát, az eredmény pedig magával ragadó.

Az előadás végén Miyamoto és a Universal vezetősége is előkerült, hogy elmondják mennyire csodálatos is lesz majd a Super Nintendo World. A park a tervek szerint 2020-ban nyit, és ha ilyen alázattal és alapossággal készül majd el, akkor fel kell törnünk minden perselyt, mert ezt muszáj lesz látni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)