Hirdetés

Mario vs. Minecraft Steve - ki nyerné a harcot?

|

A játékvilág talán két legismertebb karakterének harcát nézhetitek meg ebben a zseniálisan összerakott, tündéri videóban.

Hirdetés

Ez nem feltétlenül egy játékos hír, de annyira cuki, hogy egyszerűen muszáj volt megosztanunk veletek.

A Mincraft Steve-je és a Mario - hát - Mariója a világ talán két legismertebb karaktere. A Super Mario játékok a mai napig hatalmas népszerűségnek örvendenek, a Nintendo szinte mindenbe belekeveri az egyetlen olyan vízvezeték-szerelőt, akiről nem a csőgörény (és annak indokolatlan ára) jut eszünkbe, a Minecraft pedig lényegében már csak mosógépeink digitális kijelzőjén nem játszható. Jobban belegondolva ebben sem lehetek már teljesen biztos.

Steve és Mario csatáját Andrew McMurrynek köszönhetjük, aki ezen a videón felül nem egyszer játszott már el a valóság és a videojátékok világának összeházasításával. Most is parádés munkát végzett.

Mielőtt megnéznétek a videót, jöhetnek a tippek a hozzászólások közé, hogy szerintetek ki fog nyerni. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)