Hirdetés

Ha a hivatalos Mario film nem tetszett, nézd meg ezt!

|

A Mario Warfare készítői komor bosszútörténetként forgatták újra a Nintendo klasszikusának sztoriját, ami meglepően jó ötletnek bizonyult.

Hirdetés

A Nintendo áldásával készült élőszereplős Mario-filmet nehéz kitörölni az emlékezetünkből, a Beatdown Boogie YouTube-csatorna filmesei mégis megpróbálták saját értelmezésükkel feledtetni az 1993-as film csalódását. A Mario Warfare-t pedig végre egész estés filmként is élvezhetjük.

Korábban ugyanis egy nyolcrészes sorozatként töltötték fel a munkáikat (ezt itt tudjátok megnézni), de most, hogy elkészültek, újravágták a felvett anyagokat egy valamivel több mint egy órás filmmé, amit lejjebb találtok. A más beköszönő Nintendo-karakterek, mint Kirby vagy Link mellett egyébként végre láthatunk egy harcos Peachet is, de Toad feldolgozása is elég menő lett. Ha szeretnétek, megnézhetitek az élőszereplős Mairo-sztori kivágott jeleneteit és további extrákat is, ezeket itt gyűjtötték össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)