Hirdetés

Máris nyerészkednek az Xbox minihűtőn

|

Pillanatok alatt elkapkodták, most meg durva haszonnal árulják.

Hirdetés

Az Xbox Series X bejelentésekor sokan hasonlították egy hűtőhöz a konzolt, a Microsoft pedig vette a poént, és küldött a tartalomgyártóknak életnagyságú hűtőszekrényt, valamint azt is bejelentette, hogy bárki számára megvásárolhatóak lesznek ezek miniváltozatai. Azóta kiderültek a legfontosabb részletek is az "Xbox-ereklyéről", miszerint legfeljebb tizenkét fémdobozos italt (és pár nassolni valót) lehet belepakolni, valamint október 19-én indult az elővétele 99 eurós/dolláros áron. 

Hirdetés

A Twitteren született panaszok alapján azonban a minihűtőket percek alatt elkapkodták, és az eBay-en akár háromszoros áron is kínálják őket a nyerészkedők. A listázás ráadásul azt mutatta, hogy az emberek ennek ellenére is megvásárolják a később szállítandó terméket, amelyből nagy hiány van, hiszen az Egyesült Államokban exkluzívan a Target árusítja, az Egyesült Királyságban kizárólag a GAME-től szerezhető be, a többi ország pedig csak később fog belőle kapni.

Fontos részlet, hogy csak az előrendelések első hulláma indult el most, tehát akinek nem tompítja a türelmetlenség vagy a feszültség az ítélőképességét, az előbb-utóbb hozzájuthat az eredeti áron is az Xbox minihűtőhöz. Ezt hangsúlyozta Aaron Greenberg, az Xbox marketinges vezetője is: 

A csalódott vásárlók, a trollok és a Sony-rajongók egyébként máris elözönlötték a termék adatlapját és egy rakás rossz értékelést hagytak ott olyan szövegekkel, minthogy a "PS5-ös hűtő jobb", így az 5 csillagból 1.9-en áll az Xbox Series X Mini Fridge. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)