Hirdetés

Máris van egy tuti ötlete Dr Disrespectnek, mivel lehetne jobb a Vanguard alfa módja

|

A Call of Duty: Vanguard kapcsán Dr Disrespect építő kritikával állt elő.

Hirdetés

Nemrégiben elindult és még a hétvégén is elérhető PS4-en és PS5-ön a Call of Duty: Vanguard alfa tesztje, melyben a Champion Hill módot próbálhatják ki a játékosok. Ugyan sokan fogalmaztak meg kritikát a játék vizuális teljesítményével kapcsolatosan (konkrétan előző generációs élménynek nevezve azt), azért PlayStation 5-ön már most egész jól néz ki a játék.

Természetesen egy percig nem volt kérdés, hogy Dr Disrespect is ki fogja próbálni a tesztidőszakban a játékot, aki korábban még dolgozott is Call of Duty epizódokon, most pedig az FPS közösség egyik leghangosabb véleményvezére.

Hirdetés

A streamer egy másik társával, CouRage-dzsel duózott, majd néhány óra után el is mondta, hogy mit gondol a Champion Hill játékmódról:

"Úgy gondolom, hogy a mód koncepciója szórakoztató, tényleg jó." 

Hozzátette viszont, hogy van egy félelme, ami később jelenthet majd problémát. Disrespect szerint a Vanguard megjelenésekor a Warzone és a multiplayer elnyomja majd a Champion Hillt, épp úgy, ahogy korábban a Gunfighttal történt a Modern Warfare és a Cold War esetében is.

Ahogy egy jó orvoshoz illik, megoldást is javasolt a fejlesztőknek: a streamer szerint valamilyen rangrendszert kellene felépíteni, az ugyanis folyamatosan új játékosokat vonzana be és a régieket is visszacsalogatná.

Volt a duónak egy másik problémája is, ez technikai jellegű és nagyon rossz hatással van a meccsekre:

A harcok egy térben zajlanak, ezért az arénákból átjut a hang a többi harcmezőre, ami a fent látható esethez hasonlókat eredményezhet. A környezeti zaj olyan hangos lehet, hogy még azt sem halljuk, amikor az ellenfél besétál a hátunk mögé.

Ti próbáltátok már a Vanguard alfa tesztjét? Ha igen, mi volt a benyomásotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)