Hirdetés

Együtt fog Fortnite-ozni Mark Hamill és Ninja

|

Közösen mutatják be a Fortnite új, Star Wars témájú tartalmait.

Hirdetés

Egészen érdekes irányokat vesz az Epic Games és a Disney/Lucasfilm együttműködése. Skinekkel kezdődött, majd jelenetpremierrel folytatódott, és most beszáll a buliba az Xbox is, minek köszönhetően Ninja és a Luke Skywalkert játszó Mark Hamill együtt fognak Fortnite-ozni. Örülünk, hogy ebben a korban élhetünk.

Hirdetés

Az Xbox Sessions következő részében, december 19-én az ismert streamer és a még ismertebb színész mutatják be a Fortnite új, Star Wars témájú tartalmait. Ninja játszani tanította Hamillt, Hamill meg a szinkronszínészkedésről adott leckéket.

Csak idő kérdése, hogy a Disney Fortnite animációs filmet készítsen Ninja közreműködésével. És akkor már nyilván Hamill is beszállhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)