Hirdetés

Így néznének ki a legnagyobb Marvel-hősök a Pokémonok világában

|

Egy terjedelmes videó mutatja be az átalakult hősöket.

Hirdetés

Sokféle őrült crossovert láttunk már, ám azt, ahogyan valaki a Marvel-univerzum legnagyobb hőseit gondolja újra, mint pokémonok, korábban talán még nem. A CartoonHooligans YouTube csatornájának hála már ez sincs pusztán a fantáziánkra bízva.

Hirdetés

Múlthéten jelent meg a Nintendo legújabb zászlóshajója, már ami a Pokémon-témájú játékokat illeti, a Sword és Shield pedig a kritikusok szerint ugyan nem reformálta meg a szériát, de összességében a jó irányba lépett egyet a franchise. A CartoonHooligans csatornája a megjelenés örömére elképzelte, milyenek lennének a Bosszúállók tagjai és más Marvel-hősök a pokémonok világában, a váratlan crossoverhez pedig egy hosszabb videó is készült:

Az ötlet egyébként egy meglepően színvonalas és már-már hivatalos projektre emlékeztető munkát eredményezett, ahol a temérdek mennyiségű hős mellé rövid leírásokat is fűz a hangulatos kommentár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)