Hirdetés

Marvel Kapitány Fortnite-ozni tanítja Valkűrt

|

Új szintre lépett a Fortnite és az MCU kapcsolata.

Hirdetés

Brie Larsonról már eddig is tudtuk, hogy nagy rajongója a Fortnite-nak, hiszen nemrég saját locker tárgyai is bekerültek az Epic népszerű battle royale játékába, most azonban még továbbment a színésznő.

A tárgyak megjelenése után több rajongó is jelezte, hogy szívesen megnéznének egy Let's Play jellegű videót is Brie Larsonnal, aki nem csak szimplán eleget tett ennek a kérésnek, hanem még egy vendéggel is készült a videóhoz.

Hirdetés

Marvel Kapitány nem mást, mint Tessa Thompsont, azaz az MCU Valkűrjét invitálta meg, hogy tartson vele néhány kör Fortnite erejéig:

Ugyan Brie Larson egy ponton még egy bot ellen is meghalt, azért a kezdeti nehézségek után végül csak sikerült egy Victory Royale-t is összehoznia - ne vegyük el az örömét, elég ha mi tudjuk, ez botok ellen milyen nehézségű feladat. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Tessa Thompson nem vett részt valójában a játékban, viszont azért aktívan figyelte a történéseket.

A Marvel Kapitányt megformáló színésznő YouTube-csatornáján minimális a videójátékos tartalom, de reméljük a jövőben még több hírességet próbál majd bevezetni a játékok világába.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)