Hirdetés

Marvel vs. Capcom Infinite - nevetségesen rossz a gyűjtői kiadás

|

Kétszáz dollárt kérnek érte, de végtelen kövek helyett csak színes tojásokat tartalmaz a Marvel vs. Capcom Infinite Collector's Edition.

Hirdetés

Néhanapján mindenki elcsábul egy kicsit, és elgondolkodik azon, hogy az extrákkal járó gyűjtői kiadást vegye-e meg az alapjáték helyett. A legtöbb csomag egy szobrot tartalmaz, a Marvel vs. Capcom Infinite különleges változata egyből négyet, plusz a hat végtelen követ ígérte a játék Deluxe változata mellé. Nézzétek csak, ilyennek kellene lennie:

Hirdetés

A Triforce által gyártott csomag tegnap megérkezett a megrendelőkhöz, és egyből nevetség tárgyává vált. Kiderült ugyanis, hogy bár a promóciós képen gyönyörűen csillogó drágakövek szerepeltek, a valóságban ezek inkább húsvéti tojások. Még csak ki sem lehet őket venni a dobozból. 

A szobrok szintén nem pont olyanok, amilyennek ígérték őket. 

Ha esetleg rendeltetek egyet, mutassátok meg, nálatok hogy néznek ki, egyébként pedig húsvét környékén kérjetek meg egy óvónőt, hogy óvodás csoportjával készíttessen nektek végtelen köveket. A játék egyébként nem lett rossz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)