Hirdetés

Képregényből ismerhetjük meg a Marvel's Avengers előzményeit

|

Egy képregény már biztosan felvezeti a Crystal Dynamics szuperhősös videojátékát, de lehet, hogy több is.

Hirdetés

Noha a marketinganyagok nem feltétlenül ezt tükrözik, de a gamescomos beszámolók szerint - beleértve a miénket is - a Marvel's Avengers elég szórakoztatónak ígérkezik és rengeteg potenciál van benne. Remélhetőleg a jövő májusi megjelenésig többet is láthatunk majd a játékból, amely ezt bizonyítja, de nem csupán gameplay videóra számíthatunk. 

Hirdetés

A Marvel bejelentett egy új képregényt, a Marvel's Avengers: Iron Man #1-et, amely a Square Enix játékának előzményeként szolgál majd és Vasemberre fókuszál majd Jim Zub (Thunderbolts, Wayward, Samurai Jack) szavaival és Paco Diaz (Deadpool) képeivel. A rövid leírás szerint hőseinknek ezúttal a Lethal Legionnal gyűlik meg a bajuk és a szokásos csapatmunkánál sokkal több kell hozzá, hogy megmentsék a napot, ugyanis Tony Stark rájön, hogy ellenfelei a saját vállalatának technológiát használták fel rossz célokra. 

A Marvel szerint a Marvel's Avengers felé vezető út ezzel a képregénnyel kezdődik decemberben, amely arra enged következtetni, hogy az alapkarakterek közül mindegyik kapni fog egy saját füzetet a videojáték megjelenéséig, amely 2020. május 15-én várható PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)