Hirdetés

Egy srác 400 oldalban írta újra a Mass Effect 3 végét

|

Azt hitted, már lecsengett a Mass Effect 3-botrány? Egy rajongó a mai napig nem tudott megnyugodni, egy 400 oldalas fogalmazásban írt át mindent, amit kellett, hogy a trilógia (szerinte) méltó befejezést kapjon.

Hirdetés

Biztosan emlékeztek még, amikor közel két évvel ezelőtt a legelszántabb rajongók a Mass Effect 3 végére értek, majd jól bekészített vasvillájukat előrántva, hevesen anyázva rohamozták meg az internetet.

A készítők persze próbálták megvédeni, egy DLC-vel próbáltak változtatni rajta, de bizonyos Gerry Pugliese-nek ez nem volt elég. Ő viszont nem egy internetes petíció aláírásával akarta meggyőzni a BioWare-t. A saját állítása szerint „hatalmas Mass Effect rajongó” egy 400 oldalas forgatókönyvet írt, amiben vadonatúj dialógusok, küldetések és persze maga az általa méltónak tartott befejezés is szerepel. Megváltoztatott néhány fontos fordulatot, a döntéseket, összesen több mint tíz új befejezést alkotott meg. Az egyikben Shepard és barátai túlélik és boldogan folytatják életüket, míg egy másikban Shepard a Reaperek erejét megszerezve gonosszá válik és uralma alá vonja a galaxist. Pugliese célja egyébként nem az volt, hogy a BioWare-t jobb belátásra bírja, hanem a Mass Effect 3: Vindicationnel próbálja felhívni magára a szakma figyelmét, hátha valaki felkarolja és segíti az elhelyezkedésben. A könyvet megtekinthetitek alább vagy letölthetitek erről a linkről.

MassEffect3Vindication-v1-1.16.14-GerryPugliese

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)