Hirdetés

Mass Effect adaptáció készülhet Henry Cavill főszereplésével

|

Legalábbis erre enged következtetni Henry Cavill legutóbbi Instagram posztja, ami egyértelmű utalásokat tartalmaz a Mass Effect szériára.

Hirdetés

Henry Cavill miatt nagyot dobbant most a Mass Effect-rajongók szíve, a színész ugyanis könnyen lehet, hogy egy készülő Mass Effect adaptációt lengetett be legutóbbi instagramos bejegyzésében. A szóban forgók képen Cavill egy vaskos papírköteget tart a kezében, miközben a sminkesek épp hosszú tincseivel küzdenek (valószínűleg a Vaják új évadának forgatásán). 

Cselesen teljesen el van mosva a fotó azon része, ahol a papíron olvasható szöveg látható, de persze ennyivel nem lehet megakadályozni azt, hogy kiderüljön a turpisság. 

Hirdetés

Cavill a következő kommentárral tette közzé posztját: 

"Titkos projekt? Vagy csak egy maréknyi papír, rajta véletlenszerű szavakkal... Valószínűleg csak várnotok kell, és kiderül."

A GamePressure viszont a jelek szerint nem akart várni, ők ugyanis sikeresen módosították a fényképet úgy, hogy tisztán kiolvasható legyen a papíron látható szöveg. Így derült ki, hogy Henry Cavill épp a Mass Effect 3 Wikipédia oldalán megtalálható szinopszist olvassa. Ennek fényében pedig két lehetőség tűnik valószínűnek: a színész vagy egy élőszereplős Mass Effect adaptációra készül, vagy pedig szinkronszerepet kap abban az új Mass Effect játékban, melyet jelenleg is készít a BioWare.

Ti melyik opciónak örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)