Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - exkluzív gyűjtői cuccokkal szerezheted be a kézikönyvet

|

A játéktól különállóan beszerezhetünk majd egy rendkívül tartalmas Mass Effect: Andromeda kézikönyvet is, aminek segítségével semmiről sem maradunk le a játékban.

Hirdetés

Ugyan a Mass Effect: Andromeda elsősorban a felfedezés élménye miatt vonzza majd be a legtöbb játékosát, sokan arra is vágynak, hogy mindent megtaláljanak, amit a BioWare elrejtett a játékban. A Prima Games kiadásában megjelenő kézikönyvvel ők járnak jól, ugyanis a segítségével azokat az apróságokat is megtalálhatjuk, amik mellett egyébként elsétáltunk volna.

A nemrég bejelentett hivatalos kézikönyvben részletes leírást kaphatunk a különböző választható csapattagokról, beleértve a háttérsztorijukat és a képességeiket is, de a játékbeli felszerelési tárgyakról is szól egy szekció. Ezek mellett az egyes pályák térképét és a sztorimissziók lehetséges útvonalait is megleshetjük, amikben a Mass Effect: Andromeda minden egyes titka be lesz jelölve. A normál kiadás mellett választhatjuk akár a gyűjtői változatot is, amibe egy, a többjátékos módban felhasználható DLC-kód is került, ráadásul a puha kötés helyett kemény borítót kap az extra tartalmakat, köztük fejlesztői interjúkat, szignókat és előszót tartalmazó kiadvány.

A legnagyobb, Pathfinder kiadásban egy alternatív, kemény borítójú kiadás mellett egy Andromeda Initiative hátizsák, a fent említett DLC-kód, egy üres napló és végül különleges borítékban az Androméda-galaxis térképe és egy, a Pathfindereknek írt üdvözlőlevél kapott helyet. Ha nem szeretnétek a kézben tartható útmutatóval babrálni játék közben, a Prima Games kiadja a kézikönyvet digitális formában is. A könyveket hivatalosan az Amazon terjeszti, a brit oldalról itt tudjátok őket beszerezni, kivéve a Pathfinder csomagot, amit itt.

Ti használnátok egy hasonló útmutatót, vagy inkább megkockáztatnátok, hogy lemaradtok valamiről, de legalább spoilermentesen élitek át a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)