Hirdetés

Mass Effect: Andromeda - regénysorozat köti össze az eredeti trilógiával

|

Bár a Mass Effect: Andromeda idén már nem jelenik meg, a történet kapcsolódásáról az eddig megjelent részekhez még 2016 nyarán megtudhatunk pár érdekességet.

Hirdetés

A Titan Bookshoz elég nagy bizalommal fordulnak a játékipar cégei, ha regények kiadásáról van szó, hiszen például ők adják ki a Warcraft film alapján készült könyvet, ahogy az új regényeket is, amik a Dishonored, vagy éppen a Deus Ex világában játszódnak. A honlapjukon viszont nemrég feltűnt egy érdekes, az Electronic Artsszal való együttműködésük is.

Négy regény jelenik majd meg ugyanis, amik a Mass Effect világában játszódnak és a kiadó leírása szerint "előtörténetként és folytatásokként szolgálnak majd a játékbeli eseményeknek és a nagyívű Mass Effect saga részévé válnak." Emellett azt is írják, hogy kulcsfontosságú karaktereket követnek majd ezek a történetek és sokat megválaszolnak majd a rajongók kérdései közül. Az első, ami vagy az Initiative, vagy az Initiation alcímet kapja (attól függ, hogy a képnek, vagy a feliratnak hihetünk), még idén augusztusban , tehát valószínűleg a játék megjelenése előtt érkezik.

A három folytatás pedig 2017 márciusi, szeptemberi és 2018 márciusi megjelenési dátumokat kaptak. Míg az első regényt a sci-fi és fantasy műfajokra specializálódott N. K. Jemisin írja majd, az utolsó részt az IGN.com infói szerint a Mass Effect fejlesztésének kreatív igazgatója, Mac Walters jegyzi majd.

Ti elolvassátok majd a regényeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)