Hirdetés

Elég menő a Mass Effect 3 rendezőjének rövidfilmje

|

Néha a BioWare fejlesztőinek is szüksége van arra, hogy a jól ismert brandektől függetlenül szárnyalhasson a fantáziájuk.

Hirdetés

A BioWare most rendkívül el van foglalva a Mass Effect 4 fejlesztésével, viszont ez nem jelenti azt, hogy a cég profi kollégáinak nem fér bele az idejébe még egy-két érdekes side project. A csapat egyik rendezője most például egy igen jól sikerült horror filmmel állt elő.

Richard Boylan az ideje nagy részét azzal tölti, hogy átvezető jeleneteket rendez olyan játékokhoz, mint a Mass Effect 3 vagy a Dragon Age: Inquisition, viszont nem csak a játékok érdeklik, szabad idejében filmek forgatásával is szívesen foglalkozik.

Boylan rövidfilmje, a "Timelike" már korábban is elérhető volt, viszont most a horrorisztikus hangulatra való tekintettel talán alkalmasabb ez az időpont. A rendező BioWare kapcsolata ellenére ne nagyon számítsunk Mass Effect poénokra a filmben, de ettől függetlenül is érdemes megnézni annak, aki szereti a horrort és az időutazásos történeteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)