Hirdetés

Master Chief a Halo sorozatban már megint olyan dolgot művelt, amit nem hittünk volna

|

Tombolnak a rajongók a Halo sorozat újabb tabudöntése miatt, ehhez képest a sisak levétele és a fenékmutogatás semmi.

Hirdetés

Ha azt mondjuk, hogy a Paramount+ streaming-platformon futó Halo sorozat erősen megosztja a nézőket, akkor még finoman fogalmaztunk. Oly sok mindenen változtattak ugyanis az alkotók, hogy a keményvonalas rajongókat egyik sokk éri a másik után, és amikor már azt hitték, hogy mindent láttak, akkor rájuk dobták az atomot.

A játékok, valamint a korábban kiadott regények, kisfilmek, képregények és minisorozatok tégláiból felépített kánonról tudatosan elválasztott, külön a sorozat számára létrehozott új idővonalon John-117, vagyis a UNSC Spartan szuperkatonáinak legkiválóbbika (illetve legszerencsésebbike, ahogy anno Cortana megjegyezte) már a nyitóepizódban olyat tett, amire senki sem számított: levette a sisakját, amit a harmadik részben azzal tetézett, hogy egy szál semmiben illegette magát a tükör előtt.

A legutóbbi epizódban még ezt is sikerült felülmúlnia, ám mivel kényes területre tévedünk, azt javasolnám, hogy csak az olvasson tovább, akit nem zavarnak a spoilerek, vagy már látta a szóban forgó jelenetet.

Hirdetés

Tegnap debütált az évad utolsó előtti, szám szerint nyolcadik része, amelyben Master Chief egy másik közkedvelt videojátékos karakter, Ríviai Geralt nyomdokaiba lépett. Értsd: szexelt. Ráadásul nem is akárkivel, szóval hősünk esetében még az az állítás is megállja a helyét, hogy az ellenséggel bújt ágyba.

Nyilván nehezen dolgozzák fel a történteket azok, akik úgy vélik, John életében nincs helye más nőnek Cortanán kívül (aki egyébként nyilván végigkövette az egészet), ám mi megengedőbbek vagyunk, szerintünk Master Chieftől sem tagadhatja meg a sors az efféle örömöket, neki is kijár, hogy időnként jól érezze magát.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Május 19-én, azaz jövő csütörtökön lezárul a Halo sorozat első szezonja, amelyről már most tudjuk, hogy nem az utolsó, hiszen a Paramount+ berendelte egy újabb etapot, így Master Chief nemcsak a Covenant elleni harcot folytathatja, hanem akár további szerelmi kalandokba is bonyolódhat, ha a forgatókönyvírók úgy látnák jónak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)