Hirdetés

Master Chiefből Master Chef lesz, jön a hivatalos Halo szakácskönyv

|

Gondolkodtatok már azon, mit eszik Master Chief, a Halo ikonikus karaktere, ha épp nem a Covenant tagjaira vadászik?

Hirdetés

Olyan érzésünk van, mintha a nagy kiadók összefogtak volna, hogy a gamerek éhségét kihasználva videojátékos szakácskönyvekkel árasszák el a piacot, így kicsikarva még több bankót a pénztárcákból.

Ez valószínűleg butaság, de mindenképp érdekes látni, hogy már a World of Warcraft, a Hearthstone, a Tomb Raider, a Destiny és még az Assassin's Creed is kapott ilyen receptgyűjteményt. Nem olyan régen a The Witcher mellé jelentettek be egy hivatalos kiadványt, és a sort hamarosan egy újabb jól ismert franchise folytatja.

Hirdetés

Bemutatkozott a Halo: The Official Cookbook, ami a galaxis több mint 70 receptjét osztja meg velünk, így elvileg megtanulhatjuk, hogyan lakassunk jól egy egész katonai osztagot, és azt is, milyen hordozható nassolnivalót érdemes magunkkal vinni, ha épp Warthoggal kell utaznunk. A könyv Victoria Rosenthal keze munkáját dicséri, akinek meglepő módon nagy szakértelme van már a videojátékos szakácskönyvek műfajában.

A kiadvány a tervek szerint augusztus 16-án fog megjelenni, de már elő lehet rendelni az Amazon oldaláról keménytáblás és digitális formában is. A borítót elnézve még az is lehet, hogy egy méretes hamburger Master Chief kedvence.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerintetek melyik játék alapján lehetne még szakácskönyvet piacra dobni? Az Overcooked most nem játszik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)