Hirdetés

Matt Damon azért nem szerepelt a Bourne játékban, mert nem akarta, hogy FPS legyen

|

Más elképzelése volt a játékmenetet illetően, ezért inkább nem adta a hangját és külsejét a The Bourne Conspiracyhoz.

Hirdetés

A 2002-ben, a Bourne-rejtéllyel indult sorozat Robert Ludlum regényét dolgozta fel, így nem volt szükség a filmesek meggyőzésére ahhoz, hogy játék készülhessen az amnéziás akcióhős kalandjaiból. Azért a készítő High Moon Studios megpróbálta rávenni Matt Damont, hogy csatlakozzon - a színész elmondása szerint egy egészen nagy összeggel győzködték. 

A Hot Ones műsorban - amiben úgy készítenek interjút színészekkel, hogy közben nagyon csípős kajákat etetnek velük - Damon megerősítette azt a 2008 óta keringő pletykát, hogy azért nem vállalta a szereplést a Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy játékban, mert nem akarta, hogy FPS legyen.

Hirdetés

Ő inkább egy Myst-szerű, gondolkodósabb alkotást képzelt el, mivel annak nagy rajongója. Nagyon igyekezett meggyőzni a fejlesztőket, de nem járt sikerrel, így a játék végül nélküle készült el, a főszereplőt pedig az a Jeffrey Pierce szólaltatta meg, aki később a The Last of Us sorozatban Tommyt alakította.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A The Bourne Conspiracy egyébként nem lett kimagaslóan jó, már 2008-ban is középszerűnek nyilvánította a kritikusok többsége. Viszont nem volt FPS-sem: TPS-nézetet választottak hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)