Hirdetés

A World War Z írója Minecraft novellán dolgozik

|

Nemsokára mindnyájan elolvashatjuk a gyémánt csákányért folytatott fantasztikus küldetés történetét. Max Brooks a Minecraft felé kacsintgat.

Hirdetés

A Mojang a hivatalos blogján kürtölte szét a jó hírt, miszerint a World War Z könyv írója, Max Brooks vállalta a feladatot, hogy megírja a Minecraft novellát. Mivel könyv formátumban még nem láttunk történetet a Mojang kockavilágáról, így nagyon izgalmas utazásnak nézünk elébe.

"Amint találkoztunk az íróval azonnal tudtuk, hogy ő lesz a tökéletes választás a Minecraft alapú novellák sorát megnyitó kötethez"

- írta Lydia Winters Mojangtől a bejelentés kapcsán, hozzátéve:

"A lelkesedése és a játékkal kapcsolatos tudása adja majd azt a csodálatos élményt, amit mindnyájan keresünk a Minecraft cím mögött."

A novella címe Minecraft: The Island és úgy tűnik, hogy egy magányos hős kalandjairól mesél majd, aki egy ismeretlen vidéken küzd az életben maradásért. Szóval nagyjából bármelyik Minecraft Survival mód világ háttértörténete lehetne.

Brooks egyébként meglepően izgatott a projekt kapcsán.

"Nagyon örülök, hogy végre részese lehetek ennek az új kalandnak. Lesz mivel magyaráznom a Minecraftba ölt végtelen óráimat."

Mondjuk így már értjük az indíttatást, nagyon várjuk, milyen lesz a végeredmény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)